יש לי גלאוקומה, היה לי לחץ תוך עיני 40,

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/11/2022 | 11:16 | מאת: אלמוג

יש לי גלאוקומה, היה לי לחץ תוך עיני 40, עשו לי ניתוח ויש לי מסתם על שם אחמד לאחר המסתם אני עדיין מטופלת בטיפות עיניים והלחץ התוך עיני יציב אבל הצינורית של המסתם משכה לי את העין לזווית לא ישרה, ועקב כך שהרופא לא טיפל בזה בזמן זה הצטלק ולכן העין נשארה בזווית לא ישרה. האם יש דרך להחזיר את העין שלי למצב רגילה עם כמה שפחות סיכונים? תודה רבה

הדבר החשוב ביותר הוא שהלחץ מאוזן וכך אפשר למנוע עיוורון. יש לבדוק עם הרופא המטפל את אפשריות הטיפול.

מנהלי פורום בריאות העין