עין ימין נפתחת פחות משמאל. כנראה שלאחר דלקת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/11/2022 | 23:42 | מאת: אורטל

שלום היתה לי דלקת עפעפיים חוזרת במהלך חודשים יולי-אוגוסט. הייתי אצל שני רופאי עיניים ורופא עור וירדתי ממשחת מקסיטרול לאלידל. לאחר מספר התפרצויות המופע העורי נרגע אולם שמתי לב לבעיה רצינית יותר-העין שהייתה מודלקת לא נפתחת עד הסופ ונוצר מצבשל חוסר שוויון בין העיניים. ממה זה יכול לנבוע? הטם זה יעבור? למי לפנות ;רופא עיניים או נוירולוג?

יתכן וקיימת נפיחות בעפעף שגורמת לחוסר סמטריה. יש לגשת לבדיקה אצל רופא עיניים בשלב ראשון

17/11/2022 | 23:57 | מאת: אורטל

תודה רבה אבל כבר הייתי אצל שניים ואצל רופא עור. העניין הוא שזה הולך וחוזר. היום,נניח, נפתחה לי העין לגמרי ובשלושת ימי השבוע הראשונים היא היתה מצומצמת יותר

מנהלי פורום בריאות העין