רשתית עם דימום בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/11/2022 | 13:40 | מאת: רינה

שלום, עברתי ניתוח להסרת דימום מאחורי הרשתית ללא קרע, בניתוח נעשה לייזר 360 מעלות. עבר חודש הראייה ירדה מ 1.25- ל-2- והאישון מאוד גדול (כפול בגודלו מהאישון השני). זה מאוד בולט העין נראית תקועה חולמת ללא חיות. האם זה אמור להסתדר לבד? בנוסף, לחץ תוך עיני מוגבר. קיבלתי טיפות ללחץ ובכל זאת הלחץ בגבול עליון 20.

דימום ברשתית יכול לנבוע מסיבות רבות. במקרים רבים השיפור בראיה איטי וגם האישון משתנה בגודלו. עד כמה יהיה שיפו קשה לקבוע.

מנהלי פורום בריאות העין