איבוד ראייה לאחר קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/10/2022 | 21:25 | מאת: אוריה

נתחיל מהסוף, למי אני פונה עכשיו? אמא שלי עברה באוגוסט ניתוח קרטרט קיבלה חיידק עברה עוד שתי ניתוחים ונותרה עיוורת, ללא עדשת עין. סובלת מכאבים נוראיים מאחורי העין, כלל הנראה עצב? לא מוכנים לנתח אותה והמצב בלתי אפשרי. היא לא מתפקדת מהכאב, חיה על משככי כאבים שלא עוזרים

אוריה שלום, אני מצטער לשמוע על מצבה של אימך. מהתיאור נשמע כי מדובר במקרה של אנדופתלמיטיס. במקרים בהם העין אינה תפקודית וללא פוטנציאל ראיה אך גורמת לכאבים ישנן אופציות למניעת הכאב. אני מציע שתפנו לרופא עיניים לצורך בדיקה ודיון באופציות הקיימות.

מנהלי פורום בריאות העין