טיפות מקסיטרול לאחר ניתוח dcr

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/10/2022 | 21:06 | מאת: שולמית

אני אחרי ניתוח dcr בעזרת לייזר אנדוסקופי קיבלתי אחרי הניתוח לשים טיפות מקסיטרול לחודש ימים שלוש פעמים בשבוע פלןס התזת סטרימר לאף! שסיימתי את הטיפות העיין נעשתה אדומה והראיה אני אחרי ניתוח dcr בעזרת לייזר אנדוסקופי קיבלתי אחרי הניתוח לשים טיפות מקסיטרול לחודש ימים שלוש פעמים בשבוע פלןס התזת סטרימר לאף! כשסיימתי את הטיפות העיין נעשתה אדומה והראיה ירדה משמעותית השאלה אם זה בגלל הטיפות או בגלל הניתוח?כי הטיפות הם עם סטרואידים תודה!ירדה משמעותית השאלה אם זה בגלל הטיפות או בגלל הניתוח?כי הטיפות הם עם סטרואידים תודה! ויש גם הפרשות צהובות כל הזמן מאחרי הניתוח

שולמית שלום, ניתוח DCR לא אמור להשפיע על הראיה. מציע שתפני לרופא המנתח לבדיקה.

18/10/2022 | 00:50 | מאת: שולמית

תודה רבה על תשובתך המהירה ומה לגבי הטיפות...האם יכול להיות שהן השפיעו על הראייה? לקחתי אותן במשך חודש ימים

מנהלי פורום בריאות העין