הבהובים בזווית העליונה של עין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/10/2022 | 19:57 | מאת: יהודית

היי אני בת 24.5 עם קוצר ראיה של קרוב ל7- בשתי העיניים. לפי שבוע בלילה חויתי משהו שקצת הלחיץ אותי לאחר שצפיתי במחשב, כשכיביתי אותו פתאום ראיתי הבהובים בזוית העליונה של עין שמאל, כאילו יש מולי פלורוסנט מקולקל שמהבהב. זה היה לחצי דקה ולאחר שעצמתי את העין ושפשפתי זה הפסיק. שאלתי היא - קבעתי תור לרופא עיניים לעוד שבוע, האם זה יכול להמתין או שנצרכת בדיקה דחופה ? כמו"כ האם זה משהו אמור להדאיג ? אודה מאוד מאוד לתשובתכם חג שמח

06/10/2022 | 19:58 | מאת: יהודית

כדי שיהיה ברור אציין שוב שזה לא היה מול שדה הראיה אלא בזווית העליונה של העין.

08/10/2022 | 19:54 | מאת: יהודית

היי אשמח מאוד לתשובה

לרוב מדובר בתופעה חסרת משמות, אך יש צורך בבדיקה מלאה של רופא עיניים

16/10/2022 | 00:42 | מאת: יהודית

תודה רבה !

מנהלי פורום בריאות העין