אני עם ספזם כבר כמה שבועות לפני טיפול בהזרקות אצל נוירולוג האם זה נכון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/09/2022 | 00:12 | מאת: גולדי

שלום וברכה ערב טוב אני בת 29 לאחרונה אבחנו אותי גם עם ספזם ב2 העיניים בלפרספזם וגם המיספזם בפנים יש לי תור לנוירולוג להזרקת בוטוקס מה הפתרון לכזה מצב??? העפעפיים לא נראים לי טוב והבנתי שלכזה מצב מחייב ערכה של נוירולג יחד עם נוירואופתלמולוג האם כזה דבר יכול לעבור לבד?? ועוד שאלה קטנה לפני חודשיים בערך קבלתי מכה בצעם הזיגומטי עשיתי mri אחרי שבועיים והדגשתי שיעשו לי גם את הארובות כשקבלתי אז את הפציעה מיד הבנתי שמשהו לא נראה לי הייתי במיון באותו יום ולא ראו כלום רק היה לי אדום ובמקום והיו לי כאבים האם כזה דבר יכול לעבור לבד עם הזמן?? או שיכול לעשות בעיות שיצטרכו לעשות ניתוחים בהמשך??? תודה רבה

ניתן לטפל בספאזם עי הזרקות. הבדיקות של הנוירולוד וההדמיה הם כדי לשלול מקור אחר לספאזם שדורש טיפול שונה.

מנהלי פורום בריאות העין