טיפות עיניים AZARGA להקטנת לחץ בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/09/2022 | 12:52 | מאת: גדעון ארבל

שלום ותודה מראש על התייחסותכם לשאלתי. השאלה : יש לי לחץ של 30 ממ כספית בעין שמאל ואני מקבל קבוע DUOTRAV פעם ביום. בארבעת החודשים האחרונים הלחץ לא ירד למימדים נורמליים ונוסף לי טיפות AZARGA פעמיים ביום. שעזרו. אציין שאני מקבל בעין זו זריקות חודשיות של EYLEA. בחודשיים האחרונים אני מרגיש שטשטש בראייה - BLURRED VISION וקושי נוסף בראייה ( בהשוואה לקודם ). עיינתי בעלון המצורף בסעיף תופעות לוואי ומצאתי שבכ 1 % עד 10% מהמשתמשים התופעה קורית. האם יש קשר לטיפות ? האם, מנסיון בתרופה עלי להפסיק ולגשת לרופא המטפל ? בברכה גדעון ארבל

02/09/2022 | 17:53 | מאת: [email protected]

שאלתי מיועדת להבנה האם יש היתכנות רפואית שטיפות עיניים מסוימות יכולות לגרום ,לטשטוש ראייה תוך כדי שימושם ,

מנהלי פורום בריאות העין