עפעפיים................

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/08/2022 | 12:05 | מאת: שירן לב

היי, בת 27. בדרך כלל יש לי ריסים מאוד מאוד מלאים וארוכים, לאחרונה חוויתי נשירה בעיקר בקושי להסיר איפור אז השתמשתי במוצרים חזקים להסרת איפור וסרומים לריסים שעשו נזק. יש לי כמו יובש באיזור של הריסים בשבועיים האחרונים(קילופים) והעין כואבת, העין לא אדומה. כמו כן הנשירת ריסים החמירה. חושדת לפי קריאה באינטרנט בפלטריטיס. יש תור לרופא רק בעוד כחודש ואני ממש לחוצה, קראתי שטוב לעשות קומפרסים לעין, ניסיתי במשך יומיים וזה החמיר לי את נשירת הריסים(יצאו לי מהעין אחת 10 ריסים על הפד), האם זה טוב מכייוון שמקלף את הקשקשים שם ולכן הן נופלות או שכדאי להפסיק? והאם זה באמת בלפטריטיס קל הריסים שנשרו יצמחו ויחזרו להיות כמו שהן או שיש סיכוי להתקרחות? כרגע יש צמיחה מחודשת כם שנופלות, יש לי צמיחה מאוד מאוד מהירה בריסים/גבות/ראש אבל הנשירה בריסים מוגזמת ואני בפחד שהן לא יחזרו.

קודם כל יש להפסיק את כל הטיפולים בתכשירים שגורמים לגירוי, ניתן לעשות קומפרסים חמים בלי לשפשף את העיניים ולראות את התגובה

מנהלי פורום בריאות העין