איך מגלים דלקת עצב הראיה?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/08/2022 | 22:23 | מאת: ענת

שלום, היה לי מקרה של כאב בעין ימין בהנעת העין וכן אדמומיות. אחרי שבועיים התחיל אותו דבר בעין שמאל. טופלתי בטיפות סטרואידים. הרופא אמר שזה לא דלקת עצב הראיה. האם ניתן לראות שזה לא דלקת עצב הראיה לפי המכשור שיש אצל רופא העיניים או שחייבים בדיקה מיוחדת לשם כך?

18/08/2022 | 14:53 | מאת: ענת

דבר נוסף הרופא אמר שיש לי יובש בעיניים ומשם נובע הכאב.אבל בכל מקום שקראתי ראיתי שיובש בעיניים גורם לצריבה או להרגשת חול בעיניים ולא לכאב בהנעת העיניים.הרופא גם עשה לי הרחבת אישונים,אם זה משנה.

רופא עיניים יכול לבדוק ולשלול דלקת של עצב הראיה.

לפי התאור שלך, הרופא עשה בדיקה מלאה ומקיפה

מנהלי פורום בריאות העין