כדאיות הרכבת משקפיים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/08/2022 | 09:40 | מאת: יאיר

שלום נניח ואני זקוק למשקפיים לפי בדיקת ראייה אבל אני לא מרגיש בכך צורך, לא מפריע בתפקוד היומיומי שלי. האם "למשוך" את הזמן עד שזה יתחיל להפריע לי ובכך "לאמץ" את העיניים לעבוד קשה יותר או עדיף לשים משקפיים כמה שיותר מהר? אודה להסבר בנושא תודה מראש יאיר

הי יאיר בהנחה שאתה מבוגר, אם זה לא מפריע לך בתפקוד היום יומי אתה לא חייב להרכיב משקפיים. אפשר גם להרכיב רק בזמנים שמפריע יותר כמו קולנוע או נהיגה. תלוי בך

מנהלי פורום בריאות העין