הרמת עצב ראיה ptc ברקע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/07/2022 | 05:35 | מאת: טוהר

שלום רב סובלת מptc ברקע עברתי צנתור מוח עם השתלת 2 סטנטים בוריד הימני לפני כחודש . בבדיקת מעקב אצל רופא העיניים יש החמרה רצינית בהרמה של עצב הראיה מימין הרמה גבוהה ללא בצקת ומשמאל הרמה קלה ללא בצקת. לציון שלפני 4 חודשים הייתי גם אצל רופא העיניים וניכרת החמרה גדולה בעין ימין ובעין שמאל לא הייתה הרמה כלל. לשאלתי אשמח לדעת מה המשמעויות ומה צריך לעשות ?

טוהר שלום, יש להיות במעקב אצל נוירואופתלמולוג על מנת לעקוב אחר שינויים בעצבי הראיה כתוצאה מPTC לרבות ביצוע שדות ראיה ו - OCT של עצבי הראיה. במידה וחל שינוי יש לפנות בזמן הקרוב לבדיקה.

מנהלי פורום בריאות העין