נימים דקים בלובן בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/07/2022 | 19:05 | מאת: יוכבד

שלום לדר יש לי נימים אדומים קטנים בשתי עיניי מפריע מציק צורב רופאת עיניחם נתנה לי תרופת סטרואיד בשם לוטמקס בינתיים לא עוזר יותר צורב הטם זה טיפול מתאים? גם נתנה לי ללילה משחה ויטa pos האם זה מתאים סובלת מאוד מיובש קשה ללא דמעות איך לטפל ? יש גם בלפריטיס שמציק אין דמעות טיפות עיניים גם לא עוזרות מה לעשות? תודה

במידה ויש בלפריטיס מאוד מומלץ לטפל ע"י קומפרסים בעזרת כרית חימום למשך 10-15 דקות פעמיים ביום. בנוסף ניקוי עפעפעיים עם מגבונים מיוחדים או שמפו תינוקות. טפול בבלפריטיס יוכל לשפר את התלונות לגרום לנסיגה של האודם

מנהלי פורום בריאות העין