ניתוח

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/05/2013 | 20:22 | מאת: נטלי

ערב טוב,לפי בידקות מתמידות המליצו ואמרו שאכן ישנו צורך בניתוח כי אכן קיימת חסימה..את האמת לא המליצו משהו הקשור במסאג'..!!אז ננסה לעשות לפני ששננתח תתינוק..?ומה רוב הסיכויים שזה יצליח?אני צריכה לפנות לרופא העניים שוב פעם??ולהתייעץ?!תודהה מראש

נטלי שלום, ניתן לנסות עיסוי של שק הדמעות, בפינה שבין מפגש העפעף האפי וגשר האף, בתנועה מלמעלה למטה עם האצבע ובזהירות. פעולה זו ניתן לבצע מספר דקות פעמיים ביום. כל רופא עיניים יוכל להראות לך כיצד זה מתבצע. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין