שריר קופץ בעין - אחרי כלמידיה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/06/2022 | 09:21 | מאת: טלטל

היתה לי כלמידיה בעין 3 חודשים בערך. כחלק מהטיפול הכנסתי לעין כל כך הרבה סוגי טיפות ומשחות ואנטיביוטיקות וסטרואידים וכמובן בדיקות עיניים כל שבוע בערך. ברוך ה' החלמתי אבל מאז יש לי קפיצות בשריר של העין. חשבתי שיעבור אבל אני ככה כבר 4 חודשים. בד"כ זה העפעף התחתון לעיתים נדירות גם העליון - שריר קופץ וסוגר קצת את העין. כדאי לדאוג? יש לי הרגשה שיש קשר לטיפול התרופתי. שכן בעבר זה גם היה קורה אבל פעם ב... ועובר ממש מהר ועכשיו זה מלווה אותי הרבה זמן. מה לעשות?

טלטל שלום "קפיצות" כאלה בעפעפיים הן תופעה שכיחה שבדרך כלל חולפת מעצמה. איני רואה קשר בין התופעה הזו לטיפול התרופתי שקיבלת לכלמידיה. בכל מקרה אם העניין מטריד אותך ולא חולף לבד כדאי להיבדק. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין