כאב עיניים. יכול להיות קשור לכרית?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/06/2022 | 09:43 | מאת: אני

בשבוע האחרון אני חש כאב ותחושה של עייפות בעין, במיוחד כשאני מסתכל על מסך הטלפון. כאילו שיש מאחורי העין שריר כואב ועייף. בלי קשר, החלפתי לפני כשבוע את הכרית המיטה מכרית רגילה לכרית memory foam. אני מרגיש כשאני הולך לישון שמשהו לא מספיק רפוי ונינוח באיזור הפנים. זה יכול להיות קשור? הלילה כבר ישנתי עם הכרית הישנה ואני חושד שהבוקר יש שיפור, אבל לא בטוח... אשמח לתגובות/המלצות איך להתקדם

הי הדבר דורש בדיקה של רופא. לפעמים ישנים בצורה שמשאירה את העיניים מעט פקוחות ואז בבוקר יש תחושת יובש וגירוי שיכולים להסביר את התלונות שלך. איני יודע כמובן אם זה קשור לכרית. מציע לך להיבדק, אם אכן מדובר ביובש במהלך הלילה ניתן לטפל בזה ולשפר את התחושה בעין. בהצלחה

17/07/2022 | 17:22 | מאת: אני

תודה!

מנהלי פורום בריאות העין