שעורה פנימית בעין עזרה נוספת בבקשה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/06/2022 | 09:13 | מאת: אן

שלום ד"ר, בהמשך לשאלה הקודמת שלי, יש לי שעורה פנימית בתוך העין. קיבלתי מהרופאה טיפות "אופלוקס" שאני צריכה לשים 4 פעמים ביום ומשחה "סינטומיצין" שאני צריכה לשים רק בלילה אני לא זוכרת כמה זמן הרופאה אמרה לי לשים את הטיפות יכול להיות שאמרה לי חודש? זה נשמע לי המון על הבקבוק כתוב 20 יום ועל הפתק שבועיים אני ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אשמח לעזרה בבקשה!! תודה

הי אן הכי חשוב לטפל בקומפרסים חמים שבועיים נשמע טיפול סביר אבל לעקוב אחר המלצות הרופאה המטפלת ולשוב אליה במידת הצורך. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין