בליטה בלובן העין בצמוד לקרנית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/06/2022 | 21:51 | מאת: נעמה

הי התחיל לי כמין הרגשה של גוף זר בעין וחשבתי זה שערה אבל במשך כמה דקות אני מנסה ״להוציא ״ משהו מתוך העין כשהסתכלתי עם פנס הבחנתי בבליטה לבנה שקופה על הלובן של העין בצמוד לקרנית זה גרם לי לאדמומיות ותחושת גרד בנוסף עין דומעת זה נורא מציק זה משבש לי את הראיה עוד לא פניתי לאבחון רפואי מזה יכול להיות? והאם יש צורך בטיפול או שזה יחלוף לבד?

הי נעמה נדרשת כאן בדיקת רופא עיניים כדי לאבחן במה מדובר. ישנן כמה אפשרויות (פטריגיום, דלקת, גוף זר) בדרך כלל יש צורך בטיפול וזה לא יחלוף מעצמו. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין