אחרי ניתוח העין המנותחת אינה רואה לאותו כיוון בדיוק כמו העין האחרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/06/2022 | 20:26 | מאת: בועז

עברתי בעין ימין ניתוח מורכב של ויטרקטומיה, תיקון ממברנה וקטרקט שבעקבותיו התחילה היפרדות הרשתית. טופלתי בגז ובסיליקון. הראיה ניצלה ואני רואה 6/18. אבל מאז הניתוח העין אינה רואה באותו כיוון כמו העין השמאלית אלא בזוית אחרת. אין פזילה. מה הסיבה ומה ניתן לעשות

התלונה נשמעת כמו פזילה, יש לגשת לרופא עיניים מומחה פזילה לבדיקה ולשקול האם יש מקום לטפול

מנהלי פורום בריאות העין