קטרקט וניתוח בלייזר להורדת משקפים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/05/2022 | 19:59 | מאת: נורית

ברצוני להסיר משקפים אני מסתובבת עם שתי זוגות לקרוב ורחוק ומרגישה שזה לא נותן לי להתרכז אני חייבת משקפים בשביל לקרוא ולמרחק בדרך כלל לטלויזיה ונהיגה ובכלל ביום יום מאוד קשה להתנהל כך מה גם שאמרו לי שיש לי התחלה של קטרקט האם אני כולה לעשות ניתוח בלייזר ?

נורית שלום, במידה וידוע לך על נוכחות קטרקט , ניתוח הסרת משקפיים בלייזר אינה רלוונטית. כיום ניתן לתקן את הפרעות ראיה במסגרת ניתוח קטרקט ובמידה ואת מתאימה ניתן לשקול השתלת עדשות מיוחדות כגון עדשות מולטיפוקליות בניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין