אקונומיקה בעין לאחר ניתוח prk

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/04/2022 | 00:22 | מאת: יובל

שלום, לפני 3 ימים נכנסה לי אקונומיקה לעין ואני חודש וחצי לאחר ניתוח להסרת משקפיים בשיטת prk הלכתי לרופא עיניים והיא אמרה שיש לי 3 שריטות בעין.ף היא נתנה לי טיפות הילו קומוד ליובש בינוני עד קשה בעיניים. רציתי לדעת האם זה טיפול תקין או שאני צריכה ללכת לחוות דעת נוספת? בנוסף העין מאוד שורפת, ככל הנראה לא שטפתי מספיק טוב. תודה רבה

אם היית בבדיקה והעין בשיפור אז הטיפול מספיק, אם חלה החמרה, יש לשוב לבדיקת עיניים

מנהלי פורום בריאות העין