שאלה דחופה לפני ניתוח ביתי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/04/2013 | 18:46 | מאת: ד"ר פרנס

שלום דוקטור, ביתי עתידה לעבור בחודש הבא ניתוח לשינוי צבע עיניים בברזיל ע"י חברה בשם brighocular. אני מאוד מודאגת מהסיכונים האפשריים לניתוח. ביתי ממשיכה להציג לי מאמרים כי מדובר בניתוח בטוח (בניגוד לחברה קודמת שהשתמשה בטכנלוגיה מסוכנת) וכי הכל יהיה בסדר, כמו גם כי הניתוח נעשה כבר שנים רבות לצרכים רפואיים (ולא אסתטיים). אני חסרת אונים ולא ישנה בלילה. האם תוכל בבקשה לבדוק את הנושא ולהשיב בקצרה האם מדובר בניתוח מסוכן?

שלום רב, כאן בישראל הניתוח אינו מאושר ואנו כרופאי עיניים לא ממליצים עליו. בברכה, ד"ר הירש עמי

מנהלי פורום בריאות העין