קרינה ממסך מחשב ונזק מיידי ומצטבר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/03/2022 | 09:22 | מאת: תמר

שלום, מזה זמן שאני מנסה למצוא ברשת תשובה אמינה, אך לא מצליחה. כדי למזער את הנזק ממסך המחשב על העיניים (עובדת מול מחשב, כל יום, כל היום), האם כדאי להמיר את צבעי המסך לנגטיביים (לבן על שחור), האם כדאי לעבוד עם "תאורת לילה", שמסננת כחול ואם כן, באיזו עוצמה (מרגיש שזה מעייף את העין כשהמסך יותר מדי חשוך). מבין צבעי הנושא המופיעים בעמוד הזה, מה לדעתך הכי נכון כדי למזער את הנזק על העין? תוכל להסביר למה? https://r-coder.com/rstudio-themes/ תודה רבה

לא נוצר נזק לעיניים מהמסך ולכן מומלץ לנסות סוגי תאורה וגוונים שונים לראות מה הכי נוח.

מנהלי פורום בריאות העין