צל שחור, נקודות שחורות צפות ושיערות, הילות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/02/2022 | 13:01 | מאת: ינון

שלום דוקטור, מזה שבועיים אני סןבל מצל שחור בראייה שלא חולף, ההרגשה היא בעיקר על דברים בהירים ובאור, מתווסף לזה גם נקודות צפות ושיערות floaters הייתי במיון ביום שני שעבר ועשו בדיקותצילום רשתית וגם שדה ראייה והרחבת אישונים, יצא תקין, על דעת עצמי ביצעתי גם מיפוי קרנית שיצא תקין לפי הרופאים במיון, שאני מתעורר אני מרגיש שהצל השחור מוגבר,בנןסף הלכתי לעשות משקפיים כי נאמר לי שיש לי צילנדר אז חשבתי שאולי זה עושה לי את כל הבעיות, אחרי יומיים איתם אני רואה פתאום אורות מרוחים, הילות סביב מקורות אור אשמח לחוות דעתך בנושא

26/02/2022 | 14:03 | מאת: ינון

בנוסף, הסתכלתי בשבת על הנרות איזה חצי דקה וכשהרמתי את המבט פתאום ראיתי מלא נקודות כתומות ( של הנרות ) לקח לזה איזה 10 שניות ועוד מקרה דומה שקרה לי זה שהתעמקתי בטלפון עם ראש למטה וראיתי פתאום פסים כאלה על אמא שלי כמו של וילון ל10 שניות עוד משהו, האם יכול להיות שהקרני אור וההילות מופיעים עקב המשקפיי צילנדר שאני שם ביומיים האחרונים? כי זה לא היה

מנהלי פורום בריאות העין