רואה מסך שחור בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/02/2022 | 04:04 | מאת: ינון

שלום, אני בן 21 עם אלפורט סינדרום ברקע, לפני כשבוע קמתי בבוקר שלפתע הבחנתי שאני רואה בשתי העיניים כמו צל /מסך שחור שלא עוזב , בלתי ניתן להסבר , כולל רגישות לאור חשמל, ביומיים האחרונים התחילו גם כאבים ומלווה בגירודים מידי פעם ,עשיתי בדיקת ראייה והייתי גם במיון ולא ראו משהו מיוחד אני פשוט משתגע מזה!! מה אפשר לעשות? תודה ,ינון

יתכן ויש הפרעה בקרנית הגורמת לך לתלונות. אפשר לנסות טיפול בתחליפי דמעות, אם אין שיפור תוך מספר ימים, יש לשוב לבדיקה של רופא עיניים

22/02/2022 | 17:19 | מאת: ינון

לכבוד ד"ר היימס מיכאל זה כבר שבוע שאני רואה את המסך/צל הזה והוא מלווה גם עם נקודות שחורות באור בבדיקת עיניים אתמול במיון שכלל גם צילום רשתית, ובדיקת שדה ראייה והרחבת אישונים ובדיקה מקיפה לא נמצא דבר. גם CT ראש נמצא תקין. האם יש לך מושג מה זה יכול להיות?

מנהלי פורום בריאות העין