בצקת רטינלית-בעין מה הטיפול והפתרון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/01/2022 | 12:44 | מאת: רחל

שלום רב אמי בת 70 ויש לה בצקת רטינלית בעין . מהו הטיפול המומלץ בדר"כ בבעיה זאת ? היא היתה במיון עיניים ואיבחנו זאת וקבעו לה תור למעקב עוד חודשיים ללא טיפול כלשהוא . אשמח לדעת מהו הטיפול המקובל ? והאם כדאי לגשת ליעוץ נוסף בנושא ? איזה רופא עיניים מטפל בעיה מסוג זה תודה רבה

הטיפול במצב זה נעשה ע"י רופא עיניים מומחה ברשתית. בצקת יכולה להיות בעלת חומרה שונה ובאזורים שונים, הטיפול הוא בהתאם. אם נאמר להגיע למעקב בעוד חודשיים סביר שאין צורך בטפול בשלב זה.

מנהלי פורום בריאות העין