הבזקים מעין שמאל האם מפזילה דיברגנטית ?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/09/2021 | 10:47 | מאת: שאלה לרופא

מודגמת מערכת חדרים ציסטרנות וחריצים תקינה. אין עדות לאוטם דימום או תהליך תופסצ קום מצב לאחר קרימטרונה פרונטלית משמאל לניתוח המנגיומה ללא ממצא חריג. מעבר קרניו צרבקלי תקין אותות זרימה תקינים מכלי הדם הגדולים פזילה דיברגנטית עיבוי רירית קל בסינוסים פרא נזלים מה זה פזילה דיברגנטית ? האם רופא עיניים מטפל בזה? או נורולוג? האם ההדמייה תקינה?

29/09/2021 | 14:11 | מאת: שאלה לרופא

איך מטפלים בסוג פזילה כזה? האם זה עושה הבזקים וכאבי ראש?

מדובר בפזילה שיש לה מספר גורמים. הטיפול מתחיל אצל רופא עניים המומחה לפזילה או נוירואופתלמולוג. בדרך כלל מערבים נוירולוג. ישנם מספר דרכים לפתור את הבעיה, חלקן ניתוחיות וחלקן לא, תלוי בגורם לבעיה אך יש להתייעץ עם רופא המומחה לכך. בהצלחה

ההבזקים סביר להניח לא קשורים לפזילה ודורשים בדיקה

מנהלי פורום בריאות העין