כשלא הולכים עם מספר נכון יכול לפגוע בראיה תודה רבה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

16/08/2021 | 20:27 | מאת: לוברבום

שלום וברכה כבר כמה חודשים אני לא הולכת עם מספר נכון במשקפיים בגלל שאני צריכה גם משקפיים לקרוב האם זה יכול לפגוע בבריאות העין האם ככל שאני לא ילך עם מספרים נכונים זה יכול לפגוע עוד יותר לבריאות העין בגלל ההתאמצות הקוצר ראיה גבוה תודה רבה קוצר ראיה גבוה וחורים ברשתית מי פגות ובנוסף גם צילינדר וגם מספר גבוה מי ילדות איפה שעשיתי את הבדיקה לפני כמה חודשים אמרו לי שהמספר עלה עם 3/4 וצילינדר לא כל כך נורא מה אני יכולה לעשות בכזה מצב?? תודה רבה

במידה והמספר לא נכון יכולה להווצר אי נוחות, כאבי ראש, אך לא נוצר נזק קבוע לעיניים

מנהלי פורום בריאות העין