העדר תשובה לשאלתי מיום 12.7.21

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/08/2021 | 01:10 | מאת: אורנה

שלום, ב-12.7 שאלתי בפורום זה לגבי בעיה של אלרגיה ממושכת בשתי העיניים וטרם קיבלתי תשובה, לעומת אחרים ששאלו הרבה אחריי וכבר זכו למענה. מדוע ?

הי אורנה עלייך לחזור לרופא להמשך טיפול. יש טיפולים שונים לאלרגיה בלחמית הכוללים טיפות, משחות ואף כדורים לפעמים. אפשרות נוספת היא שמדובר בדלקת כרונית על רקע זיהום או גורם אחר. גם כאן נדרשת בדיקת רופא לאבחנה והטיפולים הם מגוונים. הרבה פעמים מתחילים בטיפול אחד ועוברים לטיפול אחר אם התסמינים לא חולפים. רפואה שלמה

04/08/2021 | 15:18 | מאת: אורנה

תודה רבה

מנהלי פורום בריאות העין