עין מציקה לסבתא לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/07/2021 | 22:51 | מאת: טניה

שלום, סבתא עשתה ניתוח קטרקט בעין אחת לפני שנה בדיוק, ומאז היא לא מפסיקה להתלונן על: 1. הרגשה כבדה בעין כאילו שמישהו נתן לה בוקס 2. בצד הראייה בעין הזאת היא רואה משהו שקוף שמציק לה סבתא הייתה אצל רופאי עיניים מאז וכולם אומרים שהכל בסדר, אבל היא לא מפסיקה להתלונן... אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות.. יכול להיות שפגעו לה בעין בזמן הניתוח? תודה רבה

הי טניה התחושה הלא נעימה בעין יכולה להיות קשורה ליובש או לדלקת בעפעפיים אך כמובן יכולה להיות קשורה גם לניתוח. לגבי הפרעת הראיה יש מספר דברים שיכולים לגרום לכך...חלקם לא דורשים טיפול וחלקם דורשים בירור. אני מציע להתייעץ עם רופא כדי לברר את העניין כי לא ניתן להתקדם בבירור בלי בדיקה והדמיה... בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין