תוספת ויטמין לעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/07/2021 | 22:47 | מאת: סיסי

שלום ד"ר יש לי היפרדות זגוגית בעיניים יש לי שאלה האם ליקחת ויטמין לוטאין ,לבריאות עיניים אפשר לקחת לוטאין לשמירת העיניים , תודה

הי סיסי לוטאין וויטמינים נוספים נמצאו כמועילים למניעת החמרה במחלה הנקראת ניוון מקולרי. לגבי היפרדות זגוגית או בעיות אחרות אין הוכחה שזה מועיל. רפואה שלמה

01/08/2021 | 20:22 | מאת: סיסי

שלום דר השאלה שלי על לוטאין האם אפשר לקחת לשמירת עיניים יומי הכדור אפשרי ?

עניתי. אפשר לקחת. לא הוכח כיעיל ל"שמירה על העיניים" באופן כללי

מנהלי פורום בריאות העין