בדיקת קטרקט מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/07/2021 | 20:35 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה של קטרקט מולד ואמרו לי לפני שנתיים שאני אצטרך לעשות ניתוח קטרקט בעתיד עשו לי ubm ואמרו לי שאני אצטרך לעשות שוב בדיקה אבל בינתיים לא עשיתי עד שלפני חודש התחלתי לקבל דיהוי צבע אמרו לי שיש לי עדיין את העדשה הטובה שלי בעין האם כשאני יעשה עכשיו משקפי מוליפוקל אני אצטרך בהמשך גם ניתוח קטרקט אמרו לי שקטרקט מולד לא אפשרי לטפל בצורה טבעית תודה רבה

הי עניתי לך בשאלה קודמת. הפתרון הוא רק ניתוחי. אפשר לדחות את הניתוח אם את מסתדרת עם משקפיים בינתיים. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין