ניתוח לייזר חורים ברשתית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/07/2021 | 13:52 | מאת: יצחק

שלום אני עשיתי ניתוח לייזר לחורים ברשתית לפני כמה ימים. לא היו לי סימפטומים לפני הניתוח וגילו לי את החורים בבדיקה במקרה. הרופא שלי אמר לי שיש לי נוזל בחורים. עכשיו השאלה שלי היא: מה עשינו בניתוח ייזר הזה אם יש כבר נוזל בחורים האלה? הרי הנוזל הוא זה שמפעיל כובד על הרשתית ומפיל אותה וגורם להפרדות רשתית. הנוזל יוצא מהחורים איכשהו אחרי הניתוח? אם היו לי סימפטומים לפני הניתוח זה היה אמור להעלים אותם? תודה

אם הנוזל ממוקם לאזור קטן, אפשר לעשות לייזר סביבו והוא לא יוכל להתפשט הלאה ולהפריד את הרשתית.

מנהלי פורום בריאות העין