בלפריטיס - זמן ממושך

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/07/2021 | 15:39 | מאת: סיגל

שלום רב, מזה כשלוש שנים אני סובלת מתחושת צריבה/כאבים/הרגשה של גוף זר בשתי העיניים. נאמר לי שמדובר ביובש אך גם טיפות ליובש בעיניים לא ממש עזרו לי. בנוסף חשתי ירידה בראייה וקושי לנהוג בחושך. לאחרונה, כשחשתי שהתסמינים מתגברים ואני חשה בחוסר נוחות בעיניים כמעט כל יום וכל היום, הגעתי שוב לרופא ואיבחנו לי בלפריטיס. האם יש קשר בין האבחנה לבין הירידה בראייה והאם לאחר ההחלמה הראייה יכולה להשתפר?

במצב של יובש או בלפריטיס חמורים, יכולה להגרם הפרעה בראיה עקב הפרעה בקרנית. טיפול בבעיה הבסיסית בזמן ימנע נזק לעין.

מנהלי פורום בריאות העין