בעיה בקרנית קרטוקנוס לפני כמה חודשים עשיתי לייזר לעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/07/2021 | 16:52 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 יש לי בעיה של קוצר ראיה גבו ובעיה של רשתית מי פגות כמובן שאני כבר במעקב תכוף הבעיה היא שעשיתי לייזר לרשתית לפני כמה חודשים וכבר מי זמן אני יודעת שהמצב שלי לא בסדר מי בחינת הקרנית והעין הייתה תמיד בסדר מי בחינה בריאותית בפגות אני יודעת שבטיפול לייזר לרשתית מרפאתי עושים לייזר עם עדשה שמדביקים על העין כמו שמדביקים מדבקה על הפריז'ידר האם הרופא רשתית לא יכול לשאול את הרופא קרנית מה עושים בכזה מצב אולי להפנות אחר כך לרופא קרנית למעקב לראות את העין כי אחר כך יש גם כאבים באזור הקרנית בגלל הלייזר אשמח לדעת תשובה תודה רבה

אחרי לייזר לרשתית יכולה להיות אי נוחות עקב העדשה. אם אען שיפור אז יש לגשת לבדיקה של רופא עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין