אדמומיות וקושי בפתיחת העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/07/2021 | 10:09 | מאת: ליאור

אני קם כבר שנה בבקר עם עיניים אדומות ממש...ויותר מזה בקושי נפתחות לי העיניים...קם גמור ממש מעייפות...יש לציין כי לוקח חצי כדור שינה....אבל לוקח כבר 4 שנים ורק בשנה האחרונה התחיל...רק שאני שם ועדין עובר האדמומיות...אבל הבנתי שזה לא כזה בריא להמשיך...נתנו לי עכשיו בפנטן...לא עוזר יותר מדי

קשה לקבוע את הסיבה לאודם ללא בדיקת עיניים. יתכן ומדובר ביובש ואז יש צורך בתחליפי דמעות כמו בפנטן. לעיתים מדובר בגודש של בלוטות החלב, הטיפול היעיל לכך הוא קומפרסים חמים במשך כ 10 דקות בכל יום.

מנהלי פורום בריאות העין