קרה לי מקרה מוזר ואשמח לחוות דעת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/07/2021 | 22:22 | מאת: בלה

שלום רב, ביום חמישי בערב לקחתי את בני בן השמונה חודשים לרופא ילדים עקב גרד ואדמומיות בעיניים והוא רשם לו טיפות עיניים LACRIMOL COL CF זה היה מאומר בערב ובית המרקחת היה סגור אז לא קניתי את הטיפות אותו ערב.. בוקר למחרת בני האמצעי בן השנתיים וחצי קם עם הפרשות בעיניים והלכנו למרפאה, לא היה רופא ילדים במרפאה אז נכנסנו לרופא המשפחה והוא בדק אותו ואמר שיש לו דלקת בעיניים ושצריך טיפות. סיפרתי לו שבחמישי בערב רופא הילדים רשם טיפות לקטן ואם זה רלוונטי גם לילד האמצעי אז לא אקנה שתי טיפות אחא אקנה מה שרשם רופא הילדים ואשתמש בשני הילדים.. הוא שאל קנית כבר את הטיפות? עניתי שלא ענה אל תעזי לקנות כי אסור לתת טיפות כאלה לילדים קטנים ונתן לי מרשם אחר בשם LACROMYCIN אשמח לשמוע את דעתכם נ.ב - איך יתכן שרופא ילדים נותן משהו שרופא משפחה טוען שאסור לילדים? 🤔🤔🤔

09/09/2021 | 04:19 | מאת: שם

יכול להיות שהוא חשב שמדובר בלוקלין? נשמע קצת דומה... לקרימול אלו רק טיפות ליובש - תחליף דמעות

מנהלי פורום בריאות העין