הסרת משקפיים לאסיק או prk

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/07/2021 | 22:36 | מאת: שרה

בבדיקת התאמה התאימו לי את 2 הניתוחים לאסיק ו prk. בשורה התחתונה הגענו למסקנה שההתלבטות היחידה שעליה יש לי לחשוב זה מבחינת האוםציה לתיקון, בלאסיק יש אפשרות לתקן םעם אחת וב prk אפשר יותר. יש לי רקנית עובי 570, סמטרית, מספר מינוס 6. מה באמת עדיף איזה סוג ניתוח?

לכל ניתוח יתרונות וחסרונות אבל שניהם טובים ובעלי סיכויי הצלחה גבוהים. עם זאת יש סיכון בכל פרוצדורה ניתוחית. כדאי להתייעץ עם המנתח שיוכל להסביר לך מה עדיף בשבילך.

מנהלי פורום בריאות העין