מיופיה -קוצר ראייה שמתקדם במהירות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/06/2021 | 18:55 | מאת: אלעד

שלום רב, לבני בן ה-8 התגלה לפני כשנה וחצי קשיי ראייה לרחוק, שלקחנו אותו לרופאת עיניים ולבדיקת ראייה הם היבחנו את הקוצר ראייה כמיופיה. בשנה האחרונה המספר שלו קפץ מ2 ל7 קוצר ראייה לרחוק שמתקדם בקצב מהיר מאד. גם אני וגם אשתי היינו בעבר עם משקפים לרחוק אבל לא הגענו למספר 7 ובטח שלא בגיל של הילד, האם אתם מטפלים בבעיה הזאת? או יכולים להפנות אותנו למישהו שכן יכול לעזור? אנו ממש מפחדים מהמשך קצב התקדמות עליית המספרים. תודה מראש

הי אלעד יש לבצע מעקב מסודר אצל רופא עיניים המומחה לבעיות עיניים בילדים. הוא ימליץ על הטיפול והתיקון המתאים בשלב הזה. בגיל מבוגר יותר ניתן גם בחלק מהמקרים לתקן את המספר בניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין