חשיפה לקרן אולטרה סגולה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/06/2021 | 11:39 | מאת: לירון

שלום בעלי התעורר עם כאב חד בעיניים בלילה. הרופא אמר שזה או פגיעה מעור אולטרה סגול או דלקת. ונתן סנטומצין . מה הוא יכול לעשות בנתיים על מנת להקל . רטייה קרות /לקחת משככי כאבים / לשים טיפות עיניים סטילה. מאוד צורב לו ביחוד שיצאנו לרופא בשמש עם משקפי שמש. תודה

שלום אפשר לשים בינתיים רטיות קרות, לקחת משככי כאבים ולשים תחליפי דמעות שלא דורשים מרשם. אם זה לא עוזר אפשר לחזור לרופא המטפל ולהתייעץ איתו. בהצלחה

15/06/2021 | 11:09 | מאת: לירון

המון תודה

מנהלי פורום בריאות העין