ניתוח קטרקט בלייזר יתרונות וחסרונות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/04/2021 | 23:15 | מאת: שלמה

האם עדיף ניתוח קטרקט בלייזר שמצריך עלות של אלפי שקלים על פני הניתוח הידני עם חתך עם סכין והאם יש גם חסרונות או סיכונים שלא קיימים בניתוח הידני בתודה

הי שלמה גם בניתוח קטרקט בלייזר חלק נכבד מהעבודה היא ידנית. הלייזר חוסך מספר שלבים בניתוח ומבצע אותם בדייקנות גבוהה יותר. בידיים של מנתח מנוסה יש לשני הניתוחים רמת סיכון דומה. יש ניתוחי קטרקט שעדיף לבצע בלייזר ויש שעדיף לבצע ללא. כדאי להתייעץ עם המנתח לגבי מידת ההתאמה שלך לניתוח כזה בהתאם למצב העין. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין