חסימה בעורק העין- שאלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/04/2021 | 11:00 | מאת: אמא

שלום שאלה כללית... אם יש לי בעיה בעין למשל בגלל חסימת עורק שמספק את העין, נגיד יש לי בעיה בעין ימין אז השאלה שלי העורק שנחסם הוא עורק שמספיק אותה עין או עורק בצד שמאול של הראש? כי אני יודע שכל צד בהימספירות המוח אחראי על הצד הנגדי של הגוף, אז אם נפגעה עין ימין זה בגלל אי אספקה בצד שמואל? או שעורק העין אינו קשור לאספקות הדם במוח אשמח להתייחסות

שלום במקרה של אספקת הדם לעין, חסימה בצד ימין יכולה לגרום לפגיעה בצד ימין ולהיפך בריאות שלמה

מנהלי פורום בריאות העין