קרם להסרת שיער נכנס לי לעיין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/04/2021 | 19:21 | מאת: רותם

שלום רציתי בבקשה לשאול נכנס לי לפני 4 חודש קרם להסרת שיער לעיין וההיתי אצל רופא עיינים אמר שאין לי כלום וזה מלווה אותי בעיין שורפת אדומה וגירודים וירידה בראייה אלה הרכיבים של המישחה:מים, פרפניום, ליקווידום, אלכוהול צטאריל, סידן, תיוגליקולאט, סידן הידרוקסיד, ציטארת -20, נתרן הידרוקסיד, חמאת בוטייוספום פאקי (שיאה), הליאנטוס אנוס (חמניות), שמן זרעים, ריח, אלוורה ברבדנסיס, מיץ עלים, אלכוהול קינמיל, סיטרונלול, קומארין, גרניול, לינאלול בבקשה אשמח לתשובה מייל: [email protected]

רותם שלום אם העין שורפת ויש טשטוש ראיה מספר חודשים עליך ללכת לרופא עיניים להיבדק. יכול להיות שהגירוי התחיל מאחד החומרים בקרם ויש אפשרויות נוספות שאפשר לאבחן רק בבדיקה. רפואה שלמה

16/04/2021 | 15:39 | מאת: רותם

רציתי לברר בבקשה האם רופא עיינים יכול לראות את העצב הראייה או שרק דרך צילום אולטרסאונד?

16/04/2021 | 16:12 | מאת: NOT_FOUND

רציתי לברר בבקשה האם רופא עיינים יכול לראות את העצב הראייה או שרק דרך צילום אולטרסאונד?

מנהלי פורום בריאות העין