לאחר ביצוע בדיקת oct

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/04/2021 | 11:23 | מאת: לאה

שלום רב בבדיקת oct בת 76 נכתב: עין ימין: ראות ירידה עקב הפרעה במדיה שקע פוביאלי שמור Erm אקסטראפוביאלי הרשתית הפוביאלית נראית שמורה אטרופיה של הרשתית מסביב לארקדות עובי הרשתית המקולרית מגיע ל312 מיקרון עין שמאל- ראות ירידה עקב הפרעה במדיה אירגולריות קלה של השקע הפוביאלי Erm אקסטראפוביאלי הרשתית הפוביאלית נראית שמורה אטרופיה של הרשתית מסביב לארקדות עובי הרשתית המקולרית מגיע ל297 מיקרון רציתי לשאול בבקשה אם הבדיקה תקינה? יש ממצאים מסוכנים? מה משמעות האירגולריות קלה של השקע הפוביאלי בעין שמאל? האם זהו מצב מסוכן? תודה מראש

הי לאה אנחנו לא מפענחים כאן בדיקות כי אם התייחסים רק לצילום בלי לבדוק את העין אפשר להגיע לאבחנות מעוותות או לא נכונות. באופן עקרוני אין ממצא מסוכן הבדיקה שהבאת אבל כדאי לפנות לרופא ששלח אותך לבדיקה כדי לקבל הסבר. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין