עין אחת קטנה יותר אצל תינוק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/04/2021 | 09:53 | מאת: שני

שלום רב. שמתי לב כי עין ימין של בתי (11 חודשים) מעט יותר קטנה מעין שמאל. אציין שזה משהו ששמתי לב אליו מאז שנולדה, אבל לאחרונה זה מטריד אותי יותר. הייתי פעמיים בביקורת אצל רופא עיניים (בגיל חודשיים ובגיל חצי שנה), והכל נמצא תקין. האם זה משהו שיחלוף? יש סיבה לדאגה? תודה.

הי שני הפנים שלנו לא סימטריות ובהחלט יכול להיות הבדל מסויים בין חלקי הפנים והעיניים. במקרים רבים זה תקין אך אי אפשר לדעת בוודאות בלי בדיקת רופא עיניים. בהצלחה

מנהלי פורום בריאות העין