שעורה בעין שמאל והתנפחות מתחת לעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/03/2021 | 23:05 | מאת: עופר

בן 49, יש לי כבר כמה ימים שעורה בעין שמאל בריסים העליונים, בינתיים לא משתפר עם קופרסים ומשחה אנטיביוטית (היה גם לפני כמה חודשים בעין שנייה- רופא עיניים אמר שיש יהיו בעתיד עוד בגלל הפרשות שומניות). הבעיה שהיום לאחר שנת צהריים התנפח גם מתחת לעין (קרה גם לפני חצי שנה ליום-יומיים ועבר- זה יכול להיות קשור- רופאת משפחה לא ייחסה לזה חשיבות וגם אמרה שהשעורה לא מאוד חמורה). מה גורם להתנפחות מתחת לעין? תודה.

הי עופר לפעמים יש תגובה דלקתית מסביב לשעורה המתבטאת באודם ונפיחות. אם הקומפרסים והמשחה לא עוזרים לפעמים אנטיביוטיקה בכדורים יכולה לעזור. פנה לרופא העיניים להתייעצות.

מנהלי פורום בריאות העין