התאמת עדשות מגע קשות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/03/2021 | 09:44 | מאת: דוד

הותאמו לי עדשות סקלרליות ראיתי מעולה הכל היה ברמה טובה מאוד. לאחר 3 שנים לאחר בדיקת רופא להתקדמות מחלה בכדי לבחון קרוס. הרופא המליץ עדשות קשות מכיון שמצב אינו חמור. הותאמו עדשות קשות k rose אני רואה יותר טוב למרחק הבעיה היא בקריאה שם יש לי טישטוש מי שהתאים אמר שאין לו מה לעשות עם זהאלא לחזור לסקלרליות קשה לי לחזור לסקלרליות התחזוקה החלפת נוזל קשה מאוד מה עלי לעשות ?

אם יותר נוח עם העדשות הקשות אז אפשר לנסות לקרוב משקפי קריאה פשוטות שקונים על המדף.

מנהלי פורום בריאות העין