עשיתי היום הרחבת אישונים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/03/2021 | 20:09 | מאת: גיל

שלום היום נבדקתי אצל אופומטריסט בסורוקה הוא עשה לי הרחבת אישונים שאלה , האם מותר לאופומטריסט לעשות הרחבת אישונים? ושתיים , עשיתי בעבר הרחבת אישונים אצל רופא עיניים , האופמטריסט שם לי פעמיים טיפות (טיפה בכל העין אמר לחכות רבע שעה ואז עוד פעם אמר לי לבוא ושם לי 2 בשמאל ואחת בימין) ואני עד עכשיו רואה טשטוש מקרוב האם זה בגלל ששם לי יותר מדיי והאם זה מותר לשים כמות כזו ואם זה מסוכן ?

15/03/2021 | 20:27 | מאת: גיל

הוא טען שככה הוא יכול לבדוק לי תמספר (כי התללונתי על המספר במשקפיים שהוא לא נכון )

הטיפות מיועדות לבדיקה. הן יכולות לגרום לטישטוש יותר לקרוב. אין קשר לכמות הטיפות.

מנהלי פורום בריאות העין