ללכת קבוע עם משקפי קריאה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/03/2021 | 20:40 | מאת: אביבית

שלום אני מאוד מודאגת ורוצה להתייעץ פה , אחי בן 47 לאחרונה הבין שצריך משקפי קריאה 1.5 כי לא רואה מקרוב שוב מציינת רק מקרוב, הוא החליט להרכיב מסגרת יפה עם עדשות שמתאימות לקריאה מקרוב ובהתייעצות אופטומיטריסט אמר לו שאם לא מפריע לו יכול להשאר עם המשקפיים באופן קבוע , דעתי הייתה שזה עלול להזיק ובכלל לא מבינה כיצד יכול אני גם משתמשת רק לקרוב ולא מצליחה לראות כלום שמרימה את הראש להתמקד לרחוק, הוא טוען שממש לא מזיז לו ושזה נח גם לנהיגה🤷‍♀️, מדאיג אותי מאוד ואשמח לתשובה מיקצועית בעיניין, תודה מראש

הי אביבית כשיש "פלוס" קטן במשקפיים יש קושי קל לרחוק וקושי מעט גדול יותר לקרוב. לפעמים כשנותנים תיקון קטן זה מתקן מצוין לרחוק ומשפר את המצב לקרוב. לפעמים זה זמני ולפעמים בהמשך נדרש מספר גדול יותר לקרוב שלא מתאים לרחוק....בשלב כזה מתאימים מולטיפוקל או שני זוגות משקפיים.

מנהלי פורום בריאות העין