כאבי עיניים באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/03/2021 | 20:31 | מאת: דניאל

שלום דר, אני בן 26 ויש לי תופעה שבדקתי עם משפחתי וחבריי שאינם מכירים ולכן החלטתי לשאול כאן אם זה תקין. אני לא מצליח לישון פחות מ7 שעות. אני מסוגל לאחר לעבודה אם לא ישנתי מינימום של 8 שעות בכל לילה. אם אני קם באמצע הלילה להשתין יש לי כאבים באזור התחתון של העיניים ואני בקושי מצליח לפתוח אותם (כאילו הגוף צועק לי לך לישון) מאז התיכון יש לי שקיות מתחת לעיניים אבל קראתי שזאת תופעת לוואי של מינוקסי. לדעתך אני צריך ללכת לרופא עיניים? חשוב לי להגיד שבמהלך היום אין לי כל צורך לישון או פגיעה בתפקודי. תודה.

10/03/2021 | 20:33 | מאת: דניאל

לא יודע אם זה חשוב אבל אין לי משקפיים ואני עובד רוב היום מול מסך מחשב

הי דניאל אם במהלך היום אין לך כאבים בעיניים,בעיות ראיה או תלונות אחרות אני לא חושב שרופא עיניים הוא הכתובת. מציע לך ללכת למכון שינה או רופא המומחה לבעיות שינה. רפואה שלמה

מנהלי פורום בריאות העין